Over ons

di-ka

Hi! Mijn naam is Dianne Kasteel, oftwel di-ka.

Hoewel de initialen van mijn voornaam en achternaam zeker bijdragen aan deze bijnaam, is er meer achter deze naam dan alleen dat. Het is namelijk ook de voornaam van mijn oma, die een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn creatieve ontwikkeling.

Op jonge leeftijd leerde ik van haar breien en borduren, en deze vaardigheden heb ik inmiddels uitgebouwd tot het maken van allerlei verschillende kaarten. Het is geweldig om te zien hoeveel plezier mensen hebben van deze persoonlijke en handgemaakte kaarten, maar ik kan ze helaas niet allemaal zelf versturen.





Gelukkig kwam mijn dochter op het idee om een website voor mij te maken waarop ik mijn kaarten aan anderen kan aanbieden. Het idee sprak me direct aan en zo ontstond mijn website, waarop je een kaart kunt kiezen, de NAW-gegevens en de tekst kunt invullen en vervolgens kunt betalen. Ik zorg er dan voor dat de kaart binnen 24 uur wordt verstuurd via PostNL.

Let wel op dat de kaarten alleen binnen Nederland worden verstuurd en dat de levering plaatsvindt van dinsdag tot en met zaterdag. Maar als je op zoek bent naar een persoonlijke en unieke manier om iemand te feliciteren, bedanken of een hart onder de riem te steken, dan ben je bij di-ka kaarten aan het juiste adres!

Dika

Winkelwagen

Your Cart is Empty

Back To Shop